Var langt nede etter Palace-kampen. Vet at de ligger etter, men gjør tap ikke enklere. (foto: united, twitter)

Manchester United jobber steinhardt på ulike fronter. 1-3 tapet mot Crystal Palace viste også viktigheten av at klubben ikke får overgangsvinduet smellende over fingrene før de får trukket ut de riktige forsterkningene. Spørsmålet er om Ousmane Dembele er en av disse riktige.

For ifølge Daily Record er United nå i samtaler med Barcelona om Ousmane Dembele. Den tidligere Dortmund-stjerna har fått stjerneskiltet delvis skallet av etter en skremmende lang innkjøringsperiode hos Barcelona hemmet av flere lengre skadeavbrekk.

Les: Og der ble Christian Eriksen overflødig

Vi skal ikke glemme at den franske landslagsspilleren fortsatt bare er 23 år og sitter unektelig på et stort potensiale, men for United er Dembele forbundet med flere usikkerhetsmomenter.

Daily Record hevder denne usikkerheten skal reduseres ved å inngå en leieavtale, der fallhøyden ikke er unødvendig høy. Ifølge den engelske avisen er ikke Barcelona interessert i noen «testing».

Dembele-salg skal pynte på resultatet denne sommeren, og Barcelona står fortsatt på sitt krav om 100 millioner euro for høyrevingen – som spilte ni kamper forrige sesong.

Les Engelske klubber: Signert Liverpool ving Jordon Ibe for andre gang

Stemmer dette, har United forvillet seg inn i nok en -«Jadon Sancho-runde» der overgangen enten går i vasken eller blir svinedyr. Vi har sagt det før: Styr unna Dembele denne sommeren, Solskjær.

Les: ESPN: Illsint Suarez stanses av Barcelona