Har et utgangspunkt denne sommeren som gir rom for det store gliset. (united, twitter)

ESPN har vist å ha et godt nettverk av troverdige kilder rundt om i fotballens verden, så når det snakkes om at Manchester United åpner opp for det utenkelige, virker det ikke så utenkelig. Solskjær har nemlig ikke gitt opp Kylian Mbappé.

Chelsea har fått sin Romelu Lukaku, Dortmund beholder enn så lenge sin Haaland, Bayern klamrer seg fast til sin nr. 9, Manchester City jobber så svetten renner for Harry Kane, PSG har så det holder, Manchester United har en Edinson Cavani for én sesong.

Les: Ernesto Valverde åpner opp litt: «Det er bedre folk ikke vet sannheten»

Nå sliter ikke Solskjær med å fylle posisjonen på topp, men har fortsatt til gode å få på plass den virkelig store senterforward kanonen som skal garantere United de nødvendige tittelscoringene de neste 5-10 årene.

21-åringen Erling Haaland er dette, 22-åringen Kylian Mbappé det samme. Det kokkeleres hos United for å posisjonere seg inn mot Haaland når utkjøpsklausulen aktiveres neste sesong, spesielt etter at Chelsea gikk for Lukaku og City ser ut til å lirke til seg Kane.

Likevel, ifølge ESPNs kilde har United ikke strøket Mbappé fra kandidatlista med unge superforwarder.

Les på Engelske klubber: Martin Ødegaard har kommet hjem

Det skal handles neste sommer, og ifølge ESPNs kilde er United klar over at Real Madrids er franskmannens foretrukne valg (som det så fint heter), men har ingen planer om å gå ut av køen når Mbappé spaserer ut av Parc des Princes som free agent i 2022 (hvis PSG ikke finner på noe lurt).

Mbappé er del av Perez sin masterplan, men Manchester United er for første gang på altfor mange sesonger i posisjon til å overbevise Golden Boys om at dette er klubben i posisjon til de største trofeene.

Les: Vil klatre helt opp på toppen av toppscorerlisten med Leeds