Har nok lyst å bli, så lenge det blir spill.

Etter Antonio Conte overtok ledelsen i Inter Milan har klubben satt inn et ekstra gir på banen og har utviklet en selvtillit som har ført dem opp på andreplass i den italienske serien. 

De har allerede kjøpt Romelu Lukaku fra Manchester United og lånt  Alexis Sánchez, nå har de tenkt ifølge  Corriere Dello Sport å tilby en kontakt verdt 5 millioner euro pr sesong til Manchester United midtbanespiller Nemanja Matic i januar.

Les: Nok en gigant i samtaler med Christian Eriksen

Den 31 år gamle serbiske midtbanespilleren er ute av form om dagen, men det ser ikke ut til å stoppe Antonio Conte. -Nemanja Matic var briljant under den italienske manageren mens de begge var i Chelsea, Inter Milan tror de kan få han tilbake i form på samme måte som de har klart det med Romelu Lukaku.

Siden Ole Gunnar Solskjær tok over på permanent basis i mars har Matic tilbragt mye tid på sidelinjen, så langt denne sesongen har det bare blitt tre Premier League kamper.

Matic var nesten alltid på banen i løpet av sine tre år i Chelsea, og tilbrakte sin siste sesong med klubben under Antonio Contes ledelse før han begynte i United mot italienernes ønsker i august 2017.

Matic sin kontrakt løper ut sesongen, United har en mulighet til å forlenge avtalen med et år dersom de bestemmer seg for å beholde en av de få nåværende defensive midtbanespillerne de har.

Les på Helsesjefen: Dette er maten (og drikke) som ødelegger sexlivet ditt