Manchester United dropper Lukaku erstatter i vinter – har en plan

Prøvde seg i sommer, men nå blir det dyrt. (foto: united, twitter)

I have a cunning plan, som Baldrick så fint sa det. Romelu Lukaku trives nå hos Inter under vingene til Antonio Conte, og United beholder hvilepulsen når det gjelder å erstatte spissen.

Overgangsvinduet er selvfølgelig lukket for resten av året, så en handel hadde uansett ikke vært mulig nå, men ifølge Evening Standard, har United allerede lagt planene for den ultimate erstatningen for Lukaku.

Jadon Sancho.

United har vært linket til det engelske superduper talentet i lengre tid, men ifølge den engelske avisen jobbes det med en langsiktig plan for å hente Borussia Dortmund-spilleren.

Les: Klopp hadde knapt tenkt på det: «Wow, dette blir utrolig!»

Sancho kan komme i spill neste sommer, og dette betyr at United vurderer å hoppe over muligheten til å hente noen på topp i løpet av vinterens overgangsvindu.

Noe som styrker dette, er at Solskjær motstod fristelsen i sommer til å hente inn Fernando Llorente da han hadde muligheten til en quick fix solution.

Les: Bråk i Liverpool-leiren

Men som vi kjenner fotballens verden; lykkes ikke United foran motstandernes mål frem mot nyttår, kan fort jaget etter quick fix solution bli en nødvendighet.