Manchester United ble brukt som «nyttige idioter»

Det meste gikk galt i sommer på overgangsmarkedet. (foto: manchester united, twitter)
Top Article ad

Spillernes kontraktsforhandlinger med eksisterende klubb kontra overgang til ny klubb er og blir et sjakkspill. Alle parter ønsker å komme best mulig ut av det, noe som automatisk etterlater noen tapere. Denne gangen ble det Manchester United.

Ifølge Sky Sports hadde United bestemt seg på tampen av overgangsvinduet for å hente Atletico Madrids jernmann, Diego Godin.

Jernmannen. (foto: godin, twitter)

Forrige uke ble budet pakket sammen og sendt til agenten til den erfarne forsvarsspilleren for å tas med til Atletico. Signalene var tydelige på at en overgang til Premier League var av interesse.

Den uruguyanske landslagsspilleren bestemte seg for å bli hos  Atletico Madrid.

Har hatt det helt topp hos Atletico siden 2010. (foto: godin, twitter)

Ifølge Sky Sports skapte dette murring på Old Trafford, der inntrykket var at de hadde vært en brikke for å presse Atletico til å gi Godin bedre betingelser.

Selv hevder 32-åringen at dette ikke er tilfelle.

-Jeg har ikke fornyet kontrakt ennå. Jeg har hatt andre tilbud, men jeg har bestemt meg for å bli hos Atletico av personlige årsaker, sier Godin ifølge Sky Sports.

Gjør seg klar til knalltøffe dueller – i La Liga. (fot: godin, twitter)

Litt fishy?

Men, United er en gjeng med store gutter som kjenner spillet i internasjonal fotball, og bør derfor akseptere at de denne gangen ble brukt som nyttige idioter.

Les: Statistikk og analyse av Manchester United på Oddsen.nu