Har pekt på de siste, nødvendige spillerne han trenger. (foto: united, twitter)

Midtstopper-forsterkningen på Old Trafford har vært varslet, forventet – og krevd siden 2019. Da United ikke dukket opp til sesongstart forrige høst med midtstopper av verdensklasse, varslet Neville, Ferdinand og gjengen at alt ville gå til fotballhelvete. Det startet katastrofalt, så har kritikken mot Lindelöf og gjengen ikke overraskende avtatt i styrke.

I takt med resultatene. Hvis vi ser bort fra Champions League-exiten, har Solskjærs forsvar virkelig tatt seg opp gjennom sesongen. Siden årsskiftet har det blitt clean sheets mot West Ham, Manchestet City (!), Crystal Palace, Chelsea, Southampton, Arsenal, Liverpool og Burnley – og ingen repetisjon av 1-6 katastrofen mot Tottenham fra oktober.

Les: Real Madrid lover at ingen kjøper Haaland

Likevel, United er fast bestemt på å hente spilleren som skal gi troppen løftet til å konkurrere om de største trofeene (sorry, Perez, vi snakker ikke om Super League).

Real Madrid har noen kraftige økonomiske utfordringer, samtidig som det ikke har blitt enighet med Raphael Varane og Sergio Ramos om veien videre. Den franske verdensmesteren har jevnlig vært linket til Old Trafford den siste sesongen, nå hevder lokalavisa Manchester Evening News at det ikke lenger handler om rykter og ønsketenkning.

David Alaba skal ha blitt enig med Real om en femårskontrakt, og ifølge Manchester Evening News er dette en av flere avgjørende faktorer som kommer til å skyve Varane i retning United.

Mens Alaba kommer på free transfer, er potensialet stort for å hente inn big bucks på et Varane-salg Real Madrid trenger sårt cash, og har ikke råd til å beholde 27-åringen for å sitte igjen med null og niks i salgsinntekter neste sommer. Varane har gjort jobben for Real siden 2011, og med Alaba på plass, er timingen riktig for å slippe franskmannen.

Les på Popidol: Dave Bautista tøffere enn toget i Zack Snyders ‘Army of the Dead’

Tidligere har Real Madrid satt prislappen på 60 millioner pund for å holde beilerne unna, men med Alaba i hus, er det forventet at forhandlingene starter lavere. Ifølge Manchester Evening News passer dette også perfekt for United, som da ikke låser hele overgangsbudsjettet på en midtstopper.

Lokalavisa i Manchester pleier å være rimelig ajour med Uniteds planer, så vi tolker dette som en skikkelig god nyhet for supporterne. Eric Bailly og Victor Lindelöf har bevist sin verdi, men når det skal sankes de virkelig store trofeene fremover, da bringer Raphael Varane midtforsvaret inn opp en helt ny divisjon.

Når vi ser hvilke trofeer 27-åringen har løftet der han selv har spilt en nøkkelrolle, drister vi oss til å kalle midtstopperen for den beste United kan få i sommer: Har riktig alder, skills, fart, styrke, fotballintelligens, selvtillit, vinnerskalle – og roen som kan avgjøre finalene.

Yes!

Les: Fernandes har visst stilt et Pogba-krav