Kommer nok til å gjøre Zidane grinete. (foto: united, twitter)

Donny van de Beek er i hus, Jadon Sancho-jakten er inne en en avgjørende fase. Nå mener lokalavisa at Woodward og gjengen retter fokuset mot en av de aller viktigste forsterkningene.

Midtstopperen som sammen med 80 millioner pund-mannen Harry Maguire skal stenge United-butikken på midten.

De siste ukene har det gått rykter om en dreining mot Leipzig og Dayot Upamecano. Franskmannen forlenget kontrakten med Bundesliga-klubben tidligere i sommer, men bekreftet det snodige at han fortsatt er i dialog med andre klubber om en overgang.

Les: United-mål bekrefter: Har ikke låst seg til RB Leipzig

For Manchester Evening News (som vi har lært å lytte til) er dette en heller urealistisk overgang nå i sommer. Lokalavise har tre alternativer til Upamecano som de hevder er mer realistiske.

Benoit Badiashile 

Ifølge RMC la United inne et bud forrige måned på rundt 265 millioner kroner på Monaco-spilleren. 19-åringen vurderes som en av de største franske forsvarstalentene og har allerede 40 førstelagskamper bak seg før han runder 20. Ikke overraskende ble det første budet fra United avslått.

Les på Engelske klubber: Alexis Sanchez: Ønsket å forlate United fra første dag

Fysikken er på plass og teknikken allerede meget god. I tillegg får United inn mer fart i 19-åringen, noe som kan redde United når det til tider går litt trått for Maguire. Når du plusser på at Badiashile er venstrebeint, åpner det opp for Solskjær å skape balanse i bakre rekke.

Ulempen for United ved en Badiashile-overgang er at det tross alt dreier seg om en fremtidsinvestering. Tenåringen er fortsatt i utvikling og har kun møtt motstand i Ligue 1, noe som ikke gjør spilleren til en automatisk Maguire-makker fra første stund han entrer Old Trafford.

Les: Athletic: Sergio Romero sterkt ønsket

Milan Skriniar

25-åringen har vært linket flere ganger til United og kan bringe inn de nødvendige fysiske kvalitetene ved siden av Maguire. Inter fantaserer om å hente inn rundt 800 millioner kroner på midtstopperen, men etter at Conte skal ha skjøvet Skriniar ut i kulda, kan dette beløpet være modent for å jekkes ned. Det som trekker ned, er at som Harry, skytes det med høyrebeinet.

Les på Spanskfotball: Barcelona har fjernet den siste hindringen for Arturo Vidal

Pau Torres

Manchester Evening News mener at Solskjær er bestemt på å få in en venstrebeint midtstopper som skal gjøre det lettere for Harry. Da er neste hete kandidat Pau Torres hos Villareal. 23-åringen er ifølge lokalavisa den sterkeste kandidaten. En imponerende sesong i La Liga, debut i den spanske landslagstroppen til Enrique og ekstremt kvikke føtter, taler for at dette er midtstopperen som passer best til Maguire – og dermed United. Når ukjøpsklausulen i tillegg ligger under Upamecanos 625 millioner kroner, da rykker Torres opp som heteste kandidat.

Noe må skje de kommende to ukene, vi har fortsatt ikke mistet troen på at RB Leipzig mister en midstopper før sesongstart. Da får vi se om Sporten.com spår bedre enn Manchesters egen lokalavis. Definitivt en rysare!

Les: Sky Italia: Dropper Suarez og Dzeko, går heller for Cavani