Takk for forsøket, gutter. (foto: united, twitter)

Ole Gunnar Solskjær har så langt bare hatt to overgangsvinduer på seg for å «koste ut spillere» fra van Gaal -og Mourinho-tiden som ikke holder mål, men har på rekordtid satt sammen sitt United.

For to unge spillere betyr dette slutt på muligheten til å gjøre seg fortjent til å bære Uniteds seniordrakt.

Les: I sluttforhandlinger med Manchester United stjerne

Cameron Borthwick-Jackson har spilt for klubben siden mai 2016 og fikk 14 kamper under Louis van Gaal. Senere har han tilbragt mesteparten av tiden på lite vellykkede leieopphold hos Wolverhampton, Leeds, Scunthorpe og Tranmere. Nå befinner 23-åringen seg hos Oldham Athletic i League Two.

United har opsjon til å forlenge kontrakten som løper ut i sommer med ett år, men ifølge Manchester Evening News velger klubben å «slippe løs» forsvarsspilleren som de gjorde med Antonio Valencia og James Wilson i fjor.

Les på Popidol: Neste Bayern-trening lar stjernespilleren garantert denne bilen stå i garasjen

Demetri Mitchell er den andre som er historie i klubben. 23-åringen har én kamp for United på tampen av 2016/17-sesongen og ble sendt på utlån til Hearts i 2018. Så smalt kneet i februar 2019, noe som dessverre har holdt venstrebacken tilbake og uten spilletid siden. Michell returnerte til trening i september med mål om å jobbe seg inn til spill på Uniteds U23-laget, men det gikk ikke som planlagt. Ifølge lokalavisen er det nu slut.

Det er veldig få forunt å lykkes på Old Trafford – som det skal være. Vi ønsker gutta lykke til videre på sin reise.

Les: Sarpsborg har for en gangs skyld valgt å vente med å selge