Ekstremt god på sitt beste. (foto: bailly, twitter)

Dette er midstopperen som nesten, men bare nesten har fått sitt skikkelige gjennombrudd på Old Trafford. Den ivorianske landslagsspilleren ble hentet til United i 2016 for rundt 30 millioner pund fra Villareal som José Mourinhos første signering. Mye har skjedde siden den gang, ikke overraskende er 28-åringen klar for å søke spilletid et annet sted.

Solskjær roste hele tiden Bailly som en stor ressurs for United, men det ble mye Maguire og Lindelöf. Totalt 113 kamper har Bailly vært på banen for arbeidsgiveren sin, etter at Ralf Rangnick entret scenen i november, har han fått med seg 82 minutter av Premier League.

Les: Paris Saint-Germain har tapt 2,2 milliarder

Manchester Evening News holder godt øye på hvem som nå forsvinner fra Old Trafford, i det som kommer til å bli en av de største opprydningene for United. Matic, Pogba, Lingard, Mata og Cavani, er på vei ut porten, nå hevder lokalavisa Bailly er klar for det samme. 28-åringen har kontrakt til 2024, men har tydeligvis fått nok.

Var også noen happy days i «gamledager». (foto: bailly, twitter)

Hvis ikke signalene fra Erik ten Hag kommer om please, stay, da er det helt naturlig for Bailly å tilby tjenestene sine til andre. Det skal ikke være mangel på interesserte klubber. For noen United-supportere er det Bailly som burde ha vært på banen, ikke Lindelöf (eller Maguire).

Les: Liverpool i posisjon til å signere fremadstormende midtbanespiller foran snuten på Barcelona