Victory! (foto: united, twitter)

Vi digger Alexis Sanchez, bare ikke i United-drakt. Nå ser det ut som vi igjen skal kunne kose oss med litt chilensk forballmagi i de rette omgivelsene.

For United har avgjørelsen som ble tatt om å la seg blinde av muligheten til Arsenals superstjerne på free transfer, skapt en tannpine for klubb, manager – og ikke minst økonomidirektøren.

Les: Andrea Pirlo bekreftet jobben han sa han aldri ville ta

Den historisk høye ukelønna som ble fremforhandlet med Sanchez i noen hektiske overgangsdager i 2018 har vært som et stort hull i lønningsposen til United. Betal i underkant av fem millioner kroner for – ja, for hva?

Nå har Inter Milan lagt press på chileneren for å tilpasse seg virkeligheten og godta et lønnskutt for å bli på San Siro. Ifølge Manchester Evening News er partene i den avgjørende fasen av forhandlinger om en permanent overgang til Inter.

Les på Popidol: Playboy modell hadde hemmelig forhold til Cristiano Ronaldo

Og utsiktene for at de blir enige?

Den engelske lokalavis hevder at dette går veien og at overgangen forventes å gjennomføres subito.

Når vi ser på statistikken, er det ikke tvil om at dette blir en god løsning for alle parter. 4 mål og 9 assists på 21 kamper for Inter, mot 5 mål og 9 assists på 45 kamper for United.

Vi har lagt champagnen klar i kjølern for å feire den endelige løsningen. For United betyr dette at de får trukket «den råtne tanna» og Solskjær får plass til Jadon Sanchos fremvekst i United-drakta.

Les: Wolves henter ny spiss, frykter sjokkovergang til Manchester United