For et par dager siden kunne Manchester City presentere en ny partner, ikke noe rart med det, bortsett fra at det var et selskap som ingen hadde hørt om før!.

Manchester City har inkludert 3Key i sitt partnerprogram.

Les: Bayern München klar til å doble lønna som Chelsea stjerne anser som «et slag i ansiktet»

The Times melder at finansselskapet ikke har noen internett-tilstedeværelse, og at den informasjonen de har klart å grave frem varierer med hensyn til hvor lenge firma har eksistert.

Manchester City presenterte det som et samarbeid om «desentralisert analyse av finansiell handel». Siden den gang har hobbydetektiver undersøkt selskapets tilstedeværelse på internett.

I pressemeldingen opplyste Manchester City et par representanter fra 3Key. Ingen av disse har siden blitt funnet på nett, melder The Times. Etter 48 timers leting er det nærmeste man har kommet noen av de aktuelle personene et bilde som muligens kan være av selskapets strategiske utviklingssjef.

Les: Forlater Chelsea for å ta over roret i Sogndal

Tirsdag forsvant to nettsider som kan assosieres med 3Key. Begge kom tilbake onsdag, da med et litt annet utseende. På nettsidene står det at selskapet har eksistert siden 2020, mens en gravende journalist mener at selskapet kun har vært aktiv i bransjen i én måned.

The Guardian har kontaktet Manchester City for en kommentar, uten å ha fått svar. En kilde sa til The Times at klubben ikke vil bruke produkter eller tjenester knyttet til partnerskapet før alle regler er på plass.