Manchester Citys «all time» beste målscorer snakker om fremtiden

Har Aguero mer inne, samtidig som han holder seg skaderfri? (c) bilde Manchester City:

Det er vanskelig å sette fingeren på noe negativt på spillet til Sergio Aguero denne sesongen i Manchester City, det må isåfall vare flere småskader og tid på sidelinjen. Han har med sine 21 mål hjulpet Manchester City manager Pep Guardiola til sin første Premier League-tittel.

I høst hadde han maksimalt med uflaks da han på vei til flyplassen i Amsterdam i Taxi på krasjet og pådro seg en ribbeinskade som holdt han ute i flere uker.

Aguero har kontrakt frem til 2020 med Manchester City, nå er han, akkurat som Nicklas Bendtner på landslagssamling og snakker med nasjonal  presse.

Les: «Ville vært en drøm»

Etter hans uttalelser om at han forlater klubben har det vært stor oppstandelse blant fans og presse.

«Kontrakten min med Manchester City utløper i 2020, så kommer jeg tilbake til mitt hjem på Independiente».

Aguero forlot Independiente i 2006, bare 18 år gammel, og signerte for Atletico Madrid som betalte 21 millioner euro for ham på den tiden.

Hans reise tok ham til Spania og deretter til Premier League hvor han nylig har blitt Manchester Citys all-time beste målscorer.

Les: Manchester City toppscorer ute med skade

Aguero er skadet og  usikker på om han får med seg morgendagens landskamp mot Spania, imidlertid, burde Aguero være klar til kampen mot Everton når Premier League starter opp igjen.

 

Sjekk ut oddsen