Reiste seg med brukket rygg. (foto: southampton, twitter)

Etter 0-9 tapet mot Leicester lå Ralph Hasenhüttl og Southampton med brukket rygg. Trodde vi.

Noe magisk må ha skjedd i garderoben før kampen mot Manchester City, for etter bare ett kvarter fikset ikke Ederson å holde Stuart Armstrongs avslutning, noe som gjorde det enkelt for James Ward-Prowse.

1-0 til Southampton!

Les: Liverpool i det umulige hjørnet!

City dundret på og presset motstanderne resten av omgangen og fortsatte etter pausen. Southampton fikk lov til å berøre ballen bare 25 % den første timen, og med tyve minutter igjen på klokka løsnet det. Walker sendte et presist innlegg som Aguero kunne plassere i mål.

Og Walker nøyde seg ikke med assist denne lørdags ettermiddag. 2-1-scoring for 29-åring og æren av å bli matchvinner.

Les på F7: Absolutt ingen konsekvens å dømme uskyldige til fengsel

Liverpool måtte kjempe tilsvarende og mer for tre poeng mot Aston Villa, men da begge gigantene lyktes, er avstanden uforandret på 6 poeng.

Og oppi det hele skal vi ikke glemme å ta av oss capsen for Southampton. Sterk innsats!