Raheem Sterling

Raheem Sterling kan bli den høyest betalte spilleren i Premier League, Manchester City som forbereder en enorm avtale på 450 000 pund per uke for å avverge en overgang til Real Madrid.

Siden Pep Guardiola ble manager hos City, har Sterling blitt en av lagets aller viktigste spillere og klubben vil gjerne ha han mye lenger, en med kontakt på innsiden, mener hans alder tatt i betraktning, vil kunne være sentral i ytterligere åtte år.

Les: ESPN: Neymar med krav Barcelona ikke kunne akseptere

Det er knapt et år siden han signerte en forlengelse og det er ingenting som tyder på at Raheem Sterling ser seg om etter en ny klubb, men ifølge Daily Express skal en ny mega avtale på litt i overgang av 23 millioner pund pr år snart presenteres.

Rapporten hevder at avtalen er med sikte på å stoppe et eventuelt tilbud for Sterling fra Real Madrid. – Los Blancos mangler fremdeles en Galacticos, til tross for en heftig sommer med flere signeringer.

Les: Zidane: «Fotballen glemmer hva du har gjort tidligere»

En overgang for Sterling vil sannsynligvis koste Real i området 200 millioner pund.

Ifølge The Athletic møtte en representant for spilleren Real Madrid president Perezs sin nestkommanderende, Jose Angel Sanchez. – Det skal ikke ha skjedd noe i det møtet, men kontakt er skapt og mye kan skje.

Sterling ville helt klart forbedre ethvert lag. Den tidligere Liverpool-spissen har seks ganger på åtte kamper i ligaen så langt.