Glem det, Mbappé. (foto: city, twitter)

For oss er Maurico Pochettino en av de virkelig store managerne, men da han trakk PSG-spillerne tilbake i forsvar etter å ledet første omgang med 1-0, skjønte vi ikke bæret. Han av alle, har vel skjønt at du ikke kan forsvare deg mot Manchester City i 45 minutter uten å få svi.

Og det svei skikkelig. Kevin de Bruyne lurte inn et frispark, Mahrez fulgte opp med det samme syv minutter senere. Når Idrissa Gueye noen minutter senere i frustrasjon og sinne prøvde å rive i stykker akillesen til Gündogan, var det slutt for PSG.

Les: Ny og lavere pris viser hvor tåpelig «Team Haaland» sin grådighetsturne var

PSG presset på i et vanvittig tempo i første omgang, ble altfor fornøyde med en tidlig scoring etter 15 minutt – og ble ubønnhørlig straffet av Guardiolas lyseblåe horde.

Les på Engelske klubber: Glazer-familien skal ha vanvittig mye for å selge Manchester United

Manchester City-supporterne kjenner duften av en Champions League-finale.

Les: Robert Lewandowski er endelig tilgjengelig for Manchester United