Vi har ingen problemer med å skjønne gleden i Manchester City etter at Kevin De Bruyne forlenget sin kontrakt med klubben. – Han har vært lagets store stjerne i mange år og nå har de signert en ny kontrakt som varer frem til 2025.

Det var egentlig ikke noen tvill, Kevin De Bruyne har det som plommen i egget. Fotballdirektør Tziki Begiristain kaller avtalen for et stort øyeblikk. «Det er enorm glede for den avtalen i Manchester City»

Les: Edin Terzić: «Jeg kan ikke stoppe Mino Raiola og Alfie Haaland»

  • «Dette er et veldig viktig øyeblikk for denne fotballklubben. Kevin er uten tvil en av de beste spillerne i verden. Hans ytelsesnivå har vært bemerkelsesverdig konsistent siden han begynte i City, og de siste årene har han utviklet seg til å bli en av spillets elitespillere»
  • Ingen spørsmål kan stilles om talentet hans, men han er også en fullstendig profesjonell, hvis dedikasjon til klubben har vært ekstraordinær i hans tid her. Han ønsker hele tiden å forbedre seg, og hans tilnærming til det er den perfekte tilnærmingen for en ung spiller som ønsker å skape en karriere.
  • Vi er glade for at han er vår spiller, og jeg ser frem til å se ham i de beste årene her i Manchester City.

Les: Christian Gauseth gjør en fullstendig 360

De Bruyne kom til klubben fra Wolfsburg i 2015 og har siden spilt 253 ganger for City og scoret 64 mål og gjort 105 assist.

Les på F7: Allsvenskan på norske skjermer