Dette skal gå bra, gutter. (foto: city, twitter)

Selv om både Leicester og Chelsea har god fart i topp-fire i Premier League, er det City og Liverpool som blinkes ut som de største rivalene. Dermed kan det interne resultatet mellom City og Liverpool bli utslagsgivende når poengene telles opp på slutten av sesongen. 

Selv om det fortsatt er en måneds tid før de to gigantene skal gjøre opp mellom seg, kan vi allerede nå si at Pep Guardiola stiller med handikap.

Les: Klopp med status på skadesituasjonen til Alexander-Arnold og Robertson

Leroy Sané og Aymeric Laporte er ute på lengre sikt. I tillegg hadde City hatt noen tøffe uker der både Oleksandr Zinchenko og Rodri er satt på sidelinjen.

Les på Popidol: Biff Tannen er inspirert av Donald Trump

Begge har spilt fast for City denne sesongen. Så når Zinchenko er ute rundt seks uker etter at han måtte til Barcelona for kneopperasjon etter tirsdagens kamp mot Atalanta, mens Rodri holdes utenfor moroa til etter neste landslagspause, da vil City merke det.

Nå venter Aston Villa, som har nektet å gi fra seg poeng de siste tre Premier League-kampene. Guardiola har ikke råd til å gi fra seg noen poeng hvis han ikke skal se Liverpool forsvinne inn i horisonten.

Les: Liverpool vant i retten – nå blir det bryllupsfest