Angrer ikke på han ikke fikk lov til å reise til Real.

Det kan se om som den 33 år gamle spanske midtbanespilleren kan hente hjem veldig store penger med å spille de neste to årene i Qatar. – Ikke bare dobler han dagens lønn i Manchester City, bruttolønna er den samme som nettolønna i Qatar, så han sitter igjen med alt selv. 

De er slettes ikke så ille å spille i Qatar, om litt er det lille gas, sand og oljelandet verdens fotball-midtpunkt.

Les: CNNs presentasjon av Ada Hegerberg

David Silva kan ha spilt sin siste kamp for Manchester City, skriver The Sun. Etihad-legenden tygger nå på et toårig tilbud fra en klubb i Qatar.

David Silva har spilt for Manchester City siden han kom fra Valencia i 2010, mens Manchester City jager Monaco midtbanespiller Youri Tielemans som erstatter

Silva har vært på Etihad siden 2010 og har vunnet fire Premier League-titler, to FA-cuper og fire League Cups – noe som gjør ham til en av klubbens mest innredede spillere.

Han scoret åpnings målet i forrige uke 6-0 FA Cup finalevalg av Watford som City fullførte en historisk innenlands Treble.

En Manchester City kilde sa: «Det ville være et reelt sjokk hvis David forlater, men han har hatt et godt tilbud og tenker det over hardt. For øyeblikket er det mer sannsynlig han går enn at han blir. »

Les på F7: Lidls nye gin endrer farge med tonic