Eric Garcia

Det har vært så mye frem og tilbake hos Manchester City på om de skulle la backen Eric Garcia reise tilbake til sin barndoms klubb at man nesten skulle tro de var ansvarlige for tiltakene mot corona også. – Nå, etter det man kan kalle en dragkamp skal ting endelig i følge Fabrizio Romano (som tydeligvis vet alt) være klart.

Manchester City har forsøkt å få til en forlengelse av sin avtale med Eric Garcia slik at de kunne unngå det som nå har skjedd.

Les: Sport Bild: RB Leipzig satser på dansk dynamitt

Manchester City kunne ha gjort en avtale med Barcelona om overgang for Eric Garcia i flere omganger.

Den spanske 20 åringen blir fortsatt sett på som et av Spanias største backtalenter. – I 2017 kjøpte Manchester City han for latterlige 17 millioner kroner, i sommer rett etter Ronald Koeman overtok managerstolen prøvde han å overtale sine sjefer på Camp Nou å bla opp 30 millioner euro for å bringe han tilbake, mens de bare var villige til å betale 20 millioner euro.

Han prøvde igjen nå i vinter, men på grunn av det nært forestående presidentvalget er det ikke mulig for klubben i dette vinduet å gjøre store kjøp. – De må nemlig godkjennes av en president som ikke er det.

Hadde Manchester City krevd litt mindre kunne de fått igjen noe, istedenfor blir det gratis omgang når sesongen er over. – Stemningen er imidlertid skikkelig god etter de (midlertidig) har tatt tabelltoppen i Premier League etter å ha vunnet 2 – 0 over Aston Villa.

Les: Roy Hodgson stikker av med fransk toppscorer foran snuten på Leeds