Manageren har avskrevet Havertz. (foto: leverkusen, twitter)

Selv om manager Peter Bosz ikke nevner Chelsea med et ord, kan vi ikke forstå annet enn at Frank Lampard har sikret den siste og kanskje største signeringen i London så langt i sommer.

Tre år eldre Timo Werner er selvfølgelig også stor, Thiago Silva enorm, men det er 21-åringen Kai Havertz som regnes på Jadon Sancho-nivå av potensiale.

Les: ESPNs kilde: Messi risikerer karantene

Ryktene sier at Chelsea og midtbanespilleren har de personlige betingelsene ferdigforandlet, nå var det opp til Bayer Leverkusen å løsne grepet og akseptere at Premier League-klubben ikke er villig til å betale milliarden i disse virustider. Havertz skal også ha lagt press på Bundesliga-klubben for å slippe ham. Nå bekrefter manager Bosz at 21-åringen ikke er del av planen hans.

-Dessverre er ikke troppen vår fastsatt ennå, men jeg forventer ikke lenger at Kai Havertz trener med oss igjen, sier Bosz ifølge Goal.

Les på Engelske klubber: Sport: Manchester City har en 5 års-plan klar for Lionel Messi

Chelsea har ikke fått arbeidsro i prosessen, spesielt i den første fasen, med Bayern München, Real Madrid og Manchester United observert i samme nabolag. Nå ser det ut som Lampard går ut som big dog, og henter det tyske fremtidshåpet Karl-Heinz Rummenigge og Bayern virkelig ikke ønsket å slippe ut av landet.

Be ready to get mesmerized!

Les: Sky Sports: James Rodríguez blir gjenforent med Carlo Ancelotti