​​Manager Quique Setien vil holde seg utenfor Barcelona bråket

119
Værsågod og hent.

Manager i Barcelona, ​​Quique Setien, vil ikke blande seg i krangelen som har oppstått mellom Lionel Messi og Eric Abidal.

Sportssjef Eric Abidal i Barcelona, ​​har mottatt massiv kritikk, blant annet fra Lionel Messi på grunn av uttalelser om at noen spillere var ulykkelige og/eller ikke jobbet hardt nok under tidligere manager Ernesto Valverde.

Det fikk Lionel Messi til å gå ut med uttalelser om at Abidal måtte se innover mot seg selv og ta ansvar i stedet for å gjemme seg bak spillerne i sin beslutning om å sparke Valverde.

Les: To gode venner river Barcelona i filler

Siden den gang har ryktene om at Abidal er ferdig i klubben blomstret og uroen er enorm i klubben, der nåværende hovedtrener Quique Setien prøver å holde seg utenfor konflikten.

«Det meste er viktig, men de påvirker ikke meg. Vi snakket om det et øyeblikk, og så snakket vi om hvor viktig kampen er. Det er det som interesserer meg. Jeg er interessert i fotball».

«Alt annet jeg ikke kan kontrollere, så jeg bekymrer meg ikke for det. Jeg vil snakke om fotball. Vi prøver å sørge for at det ikke påvirker oss», sier Quique Setien ifølge marca.com.

Les: Barcelona gir United grønt lys for perfekt Bruno Fernandes partner

Det meldes også at Lionel Messi har fått nok av situasjonen i klubben og kan gå videre til sommeren.

Les: Ståle Solbakken er vinneren som gjør selv utstyrsgiganter ydmyke