Pål Alexander Kirkevold

I september måtte storscorer Pål Alexander Kirkevold gjennomføre en operasjon i ankelen. Det var ekstremt dårlige nyheter for klubben hans Hobro som med all tydelighet viste hvor avhengig de er av nordmannen. – Hobro uten Pål Alexander Kirkevold ligger på sisteplass i Superligaen.

Les: Til Malmö for å støtte S08? Da MÅ du få med deg dette!

I dag var det cupkamp mot Odense, Hobro tapte, men deres norske toppscorer var tilbake og satte selvfølgelig inn et mål. – De tapte hele 4 – 2, men puster nå lettet ut. -Alle mener nå at klubben kommer til å klatre opp på sikker plass i løpet av noen få kamper.

Den danske Superligaen består av 14 lag, FC København leder etter 15 kamper med 34 poeng, mens Hobro bare har 12.

Les på F7: India presenterer verdens høyeste statue

Kirkevold ble byttet inn ved pause og brukte bare ti minutter på å score. Han reduserte til 2-3 med et kjempeskudd som føk inn bak en sjanseløs Sten Grytebust i Odense-målet.

Til sist var det likevel gjestene som kunne juble for seier og avansement til kvartfinale.

Casper Nielsen (2), Jens Jakob Thomasen og Anders K. Jacobsen scoret for Odense, som slo Hobro for annen gang på fem dager. Sist fredag ble det 1-0 hjemme i superligaen.

Kirkevold ble forrige sesong toppscorer i superligaen med 22 mål.