I det som så ut som en slags velkomstmiddag satt Erling Braut Haaland ved siden av Kalvin Phillips som Manchester City nettopp har kjøpt fra Leeds. – Mr Phillips så litt overrasket ut da den norske målmaskinen reiste seg for å si noen motiverende ord til sine nye lagkamerater.

Manchester City er i USA på treningsleir og skal på søndag møte Bayern München til vennskapskamp på Lambeau Field i Green Bay Wisconsin.

Les: Manchester United bommet så til de grader på Kalvin Phillips

Manchester City-troppen sang nordmannens navn da han holdt en tale til lagkameratene hans etter signeringen.

Erling Haaland er uten tvil en av de største signeringene denne sommerens overgangsvindu. Manchester City betalte omtrent 51 millioner pund for å kjøpe hans tjenester. Til tross for at det er en heftig overgangssum, er et samlet ekspertkorps enig i at det var billig (hvis du ser bort fra lønna hans).

Haaland har en ekstremt imponerende statistikk i Borussia Dortmund med 85 mål på 88 kamper. Manchester Citys nye nummer 9 er tydeligvis fast bestemt på å holde på målscoringsformen i Premier League. Under en lagmiddag delte han noen motiverende ord med lagkameratene. Under talen hans oppmuntret han teamet til å «fortsette» og takket også alle for den varme velkomsten han har fått.

LES: Nottingham Forest presenterer to kjøp med et kvarters mellomrom

Lagkameratene hans sang entusiastisk navnet hans mens han holdt talen.

POPIDOL: «Succession» ønsker å filme i Norge