Maldini fra happy days hos AC Milan. (foto: milan, twitter)

Maldini er og blir en av de største klubblegendene hos AC Milan. Italieneren med det stikkende blikket og de kompromissløse taklingene i mer enn to tiår hos Serie A-klubben frem til 2009. Elsket av damene, digget av supporterne, fryktet av motstandernes angrepsspillere. Hvis noen lurer: yes, du kan spore et aldri så lite mancrush-fenomen i redaksjonen. Etter år som suksessrik sportsdirektør hos AC Milan, fikk 55-åringen sparken etter uenighet med ledelsen. Det hindrer ikke Maldini fra å gi oss en smugtitt bak kulissene da historiens beste spiller var på flyttefot.

AC Milan var linket til Lionel Messi før signeringen med PSG, men vi skjønte ikke at Maldini og klubben jobbet så seriøst med å lande en historisk signering for klubben.

LES: Kan slå begge veier når Ratcliffe henter inn en av de aller største Manchester United-legendene

-I 10 dager forsøkte vi å hente Messi til Milan, forteller Maldini ifølge Football-Italia.

Ti dager med fremstøt, kreative løsninger – og konklusjonen klar.

-.. Men vi fant ut av at det var helt umulig. Det er for sent nå, men Messi er en fryd å se spille på banen. Da jeg leste at Inter også var ute etter ham, ble redd, forteller Maldini.

Maldini slapp å se Messi hos byrivalen, men må innfinne seg med Messi aldri kommer til San Siro og den «riktige delen av byen».

F7: Etter suksessen med «Oppenheimer», tenker Christopher Nolan allerede på en ny storfilm