Det er kun fedt, mann. (foto: brentford, twitter)

Nå kan Brentford, som er i Premier League for første gang andre på de ikke tok sjansen og skrev under på en laaaaaang kontrakt med Christian Eriksen. – Kan tenkes det beste som var mulig å få til var en kontrakt på en halv sesong.

Christian Eriksen er tilbake med inn operert hjertestarter og en tydeligvis fandenivoldsk holdning til spillet. – Sist uke var utrolig og noe av det beste vi har sett av den danske superstjernen.

Brentford, som har snust på nedrykksstreken valset over Chelsea til og med på bortebane, 1 – 4 med Christian Eriksen i storform og som målscorer.

Les: Uka som topper det meste

I landslagspausen scoret han i begge kampene i comebacket for Danmark etter hjertestansen i fotball-EM i fjor sommer. Dansken ble ikke overraskende kåret til kampens beste spiller på lørdag. «Det har vært en spektakulær uke. Det har skjedd mye, og det har vært mange følelser i spill, spesielt på landslaget. Det er kult å komme tilbake og vinne 4-1. Det er spesielt. Jeg har vunnet her før, men for en klubb som Brentford går dette inn i historiebøkene» sa Eriksen til TV3+ etter kampslutt.

– Dette er den klart største skalpen for mange av spillerne på laget. Vi kan være utrolig stolte, og dette gir oss mye motivasjon, fortsatte han.

Les: Superdatamaskin spår utfallet av årets spennende Premier League-avslutning

Tottenham og United er interessert i Eriksen

I januar signerte dansken en korttidskontrakt med Brentford, som går ut til sommeren. Vi kunne for et par dager siden melde at det er håp i London-klubben om at Eriksen forlenger, men det opplyses at det er interesse fra andre steder i Premier League.

Daily Mail opplyser at 29-åringens tidligere klubb Tottenham er interessert hvor Eriksens gamle manager fra Inter Milan, Antonio Conte sitter ved roret. Dessuten Manchester United som virker å være ute etter alle spillere i verden om dagen øyner håp om å kunne signere ham på fri overgang i sommer. Midlertidig manager Ralf Rangnick var svært usikker på om Christian Eriksen var riktig mann for Manchester United, men etter sist ukes prestasjoner har han blitt en fan.