Trenger mer enn oppvarming på kampdag. (foto: arsenal, twitter)

Jamie Carragher var en mester til å tirre motspillere og deres supportere. Som fotballprater og allvitende pundit, fortsetter Liverpool-legenden å få temperaturen til å stige. Garantert helt bevist, Carragher lever nå av å skape overskrifter, men for Aaron Ramsdale og pappa Ramsdale ble det denne gangen direkte flaut.

Det har blitt benken på Ramsdale de siste kampene, der David Raya har fått sine muligheter han garantert ble lovet av Arteta da Brentford-keeperen valgte Arsenal. I byderbyet mot Tottenham har Raya en glimrende redning på skuddet fra Brennan Johson, Ramsdale ble observert klappende på benken. For Garragher var dette typisk skuespill, der Ramsdale mest av alt trenger at Raya viser svakhetstegn og gir tilbake plassen.

LES: Akter å utnytte gedigen mulighet hos Manchester United

«Jeg trodde det var som ved Oscar-utdelingen, du vet når noen taper Oscar og de starter å applaudere og smile for den andre personen (vinneren). Jeg lo da jeg så det, han (Ramsdale) var absolutt ødelagt».

Ikke lenge etter fyrte pappa Ramsdale av en tweet: «Du (Carragher) er en skam. Vis litt klasse! Min sønn har det.»

Slengkommentaren til Liverpool-legenden har tydeligvis gjort vondt, for nå har Aaron Ramsdale selv lagt ut bilder der han gleder seg over andre keeperes suksess, ett av dem fra tiden hos Bournemouth.

Ingen spiller skal trenge å forsvare seg overfor noen flåsete slengbemerkninger fra en PR-kåt Carragher. «Show some class!, som pappa Ramsdale så treffende ordla seg.

LES OGSÅ: Rydder vei for genial Lukaku-byttehandel som vil glede Chelsea-supporterne

Vi husker godt episoden da Jamie Carragher selv var i trøbbel:

Fyrer av en skikkelig spyttklyse