Savner å kunne skrike litt

Real Madrid har litt over en måned på seg for å sikre sin økonomiske balanse, metoden som skal benyttes er velkjent, de vil selge spillere, øverst på listen av fire, ikke overraskende Gareth Bale.

Det er de ekstreme lønningene som klubben desperat må kvitte seg med å waliseren er en av de som casher ut en meget solid lønnsjekk. – De håpet faktisk å få solgt vesentlig flere enn de fire som er igjen på salgslisten fortsatt, men på grunn av dagens marked har de høyt fokus på dem.

Les på Spanskfotball: Avslører sannheten om kløften i Real Madrid

Ifølge Marca var klubbens mål å oppnå spillersalg på 150 millioner euro. – Så langt har salget av Achraf Hakimi til Inter Milan, Oscar Rodriguez til Sevilla, Javi Sanchez til Valladolid og James Rodriguez til Everton pluss lånet av andre spillere samlet inn 110 millioner euro.

Ville spart 70 millioner euro på Bale alene
De fire som står igjen på listen er Mariano Diaz, Borja Mayoral, Sergio Reguilon og Gareth Bale.

Bale, som har vært i Real Madrid siden han forlot Tottenham Hotspur, har vært en serie i klubben i lang tid, og ved flere anledninger har det blitt ryktet at han skulle forlate, men fortsatt være. I følge det spanske nettstedet ville Real Madrid spare litt over 70 millioner euro i lønnskostnader ved å kvitte seg med Bale.

Les: Full fest på Times Square: Hyller Evertons super-signering