Lyon tapte

Har nok innsett at det ikke er mer å hente i Lyon. (foto: lyon, twitter)

Mens de fire andre største ligaene i Europa har nektet å gi seg for det fordømte viruset, var franskmennene lynraskt ute med å sette bremsene på for alle idrettsarrangementer. For Lyon fikk denne avgjørelsen enorme konsekvenser.

Lyon har de siste årene vært rigget for Champions League- eller Europaligaspill, og fikk den brutale beskjeden om at klubben måtte avslutte sesongen på den utrolig kjipe 7. plassen i Ligue 1 – ett poeng bak 5. plassen.

Les: Marca: Fritt frem for Liverpool

Ikke overraskende raslet eier Jean-Michel Aulas med sine advokater. På fredag kom beskjeden fra det franske fotballforbundet om at appellen fra Lyon ble avvist av domstolen i Paris.

Dermed må Lyon slite med å løse opp den doble «kjerringknuten» der flere av de beste spillerne trolig forsvinner/må selges før kommende sesong. Som igjen gjør det vanskeligere for å kvalifisere seg til spill i Europa, som igjen gjør det vanskelig å rekruttere de beste spillerne, som igjen…

Heldigvis kan Lyon-eier og spillere trøste seg med at årets Champions League fortsatt kan bringe noe glede – hvis den restartes.

Les: Dortmund-manageren snur ryggen til Götze

Forrige artikkelDortmund-manageren snur ryggen til Götze
Neste artikkelKlarsignal for å fjerne San Siro
DEL