Ikke ofte vi ser smilet, men du verden så sjarmerende han kan være når han vil.(foto: roma, twitter)

Før fredagens siste Serie A-kamp mot Torino ligger Roma på 6. plass med Europaliga-billett. Taper Mourinho denne kampen og Fiorentina vinner sin, da blir det igjen Conference League og spill rundt på «ukurante gressmatter» rundt om i utkanten av Europa. En retur til tredje øverste europaliga veier neppe tungt på overgangsmarkedet, men Mourinho legger ikke lista lavere av den grunn.

For ifølge La Repubblica har Roma og Mourinho albuet seg fremover i køen for signaturen til free agent Dybala. Den argentinske angrepsspilleren står på lista til Mourinho med tre streker under, nå jobber Roma for å manøvrere seg i posisjon for å overtale 28-åringen om å velge Den Evige Stad.

Les: 5 klubber som kan sikre seg Luis Suarez-signaturen

Dybala er i dialog med Inter Milan og har hatt agenten sin på møter i London (Arsenal, Tottenham og Chelsea), klubber Roma ikke er i nærheten av å kunne matche. Likevel, ifølge La Republica vurderer Roma å dumpe 22-åringen Nicolo Zaniolo for å gjøre plass på lønnsbudsjettet for den godt vante argentineren.

Dybala leverte 10 scoringer og 5 assists for Juventus denne sesongen, men har tidligere vist at potensialet er så mye større. Dette høres ut som et Mourinho-fremstøt der selvtilliten er på topp uansett hvem konkurrentene er, men opplever Mourinho at han kommer til kort på overgangsmarkedet på grunn av Romas posisjon, kan vi fort ende opp med at portugiseren takker ja til tilbudet om å disponere det som kommer til å bli et av verdens mest svulstige overgangsbudsjett.

Les: Britiske myndigheter kan umulig godkjenne de nye Chelsea eierne