– Lukaku er enkelt å forsvare seg mot

(c) Bilde: Manchester United: Romelu Lukaku

Tirsdag kveld forlot Lukaku banen for femte gang på rad uten scoring, da Manchester United spilte 0-0 i Champions League mot Valencia. Det betyr at den storvokste 25-åringen har spilt i 505 minutter siden sist han fant veien til mål. Denne sesongen har Uniteds toppscorer scoret fire mål på ni kamper fra start og en fra benken.
På samme tid i fjor sto han til sammenligning med elleve scoringer, før han innledet en syv kamper lang måltørke, skriver United.no

Akkurat som sine lagkamerater sliter Lukaku tungt. Det skyldes, ifølge tv-ekspert Rio Ferdinand, at han rett og slett bidrar for lite til lagets beste. «Han er nødt til å bevege seg mer, om det så innebærer at han går i offside.» – Han står stille, og derfor er han så lett å markere, sa den gamle United-stopperen ifølge The Mirror til BT Sport etter tirsdagens kamp.

Ferinannds tv-makker, Paul Scholes, var helt enig i kritikken. Han mente at Lukaku var så statisk at de to United-pensjonistene enkelt kunne ha spilt midtstoppere mot han i går.

Forrige artikkelAnne Rustberggard Varden ny generalsekretær i Skiskytterforbundet
Neste artikkelSparket!
DEL