Luis Suarez håper Griezmann etterhvert skjønner opplegget

Luis Suárez
Top Article ad

Luis Suarez legger alltid lista høyt for seg selv og forventer at de andre i Barca-drakten gjør det samme. For Antoine Griezmann kan overgangen til lynrask katalansk festfotball by på utfordringer.

Unsett hvor god du er som spiller, er Barcelona-maskinen enestående. Samspillet mellom hvert eneste «spiller-tannhjul» skal harmoniseres, må harmoniseres. Måten Barcelona spiller på forutsetter at alle kan sine ting i blinde. Ellers kan det lett bli flaut ute på gressmatta.

Les: BBC: Det blir ingen stjernesignering på Tottenham

Griezmann er hauset opp som en av verdens beste angrepsspillere og fikk muligheten til å teste seg i kampen mot Napoli på onsdag (2-1-seier). Dette gav også Luis Suarez sjansen til å teste ut sin nye makker.

Les på Popidol: Pierce Brosnan og Will Ferrell ser det latterlige i Eurovision Song Contest

Og hva syntes du, Luis?

-Det var bare andre kamp vi spilte sammen. Han skal venne seg til Barcelonas spillestil og det er ikke lett. Det krever en innsats, men han er en meget intelligent spiller, så forhåpentligvis venner han seg til det hurtig, sier Suarez ifølge Sport.

For oss høres det ikke ut som Suarez ble særlig imponert, men ser potensialet – hvis franskmannen legger inn det som er nødvendig.

Les: Bekreftet: Sverige får nok en spiller de kan følge i Premier League