(c) Bilde: Liverpool FC: Dejan Lovren

AC Milan er i ferd med å lage et kontrakttilbud for å overbevise Liverpool forsvarer Dejan Lovren om å flytte til Italia, til tross for Liverpool manager Jurgen Klopps tilsynelatende motvilje mot å cashe inn på forsvareren.

Kroaten har vært på AC Milans radar en stund nå, men de ser først på andre alternativer på grunn av spillerens høye lønnskrav, kombinert med Liverpools pris.

Les: Manchester United blar opp 72 millioner pund for Ander Herrera erstatter

Calciomercato skriver at Lovrens agent Vlado Lemic var på Casa Milan tirsdag morgen og diskuterte en overgang for sin klient til Rossoneri.

Møtet mellom Lemic og de italienske gigantene varte i over en time, som Calcio mener kunne være et tegn på at de to partene har gjort gode fremskritt.

Lovren og hans agent vil trenge å være seriøst overbevisende ovenfor både Klopp og Liverpool for å hale dette i land.

Les: England vant VM i verdens nest mest populære idrett

En avtale i prinsippet med Milano er en ting, men Klopp har gjort det helt klart at han ikke har lyst til å betale inn på den kroatiske midtstasjonen og overbevise ham om å selge kunne vise seg å være plagsom.

Liverpool manager Jurgen Klopp har allerede Virgil van Dijk, Joel Matip og Joe Gomez foran Lovren likevel er han ikke interessert i å selge.

Lovren må trolig godta et lønnskutt hvis San Siro er hans foretrukne destinasjon. -Rossoneri sagt å være forberedt på å tilby ham en fireårig kontrakt verdt 3 millioner euro per år som er ned fra de 5 millioner euro som Liverpool betaler.

Imidlertid tror de italienske gigantene at løfte om å få spille mer vil lokke han over.

Les: Veldig mange har akseptert #BottleCapChallenge