Tilbake på gress. (foto: united, twitter)

Overgangen til Premier League for spillere etter en lengre sommerferie har igjen vist seg som tøff. Vi så det med Thiago Silva forrige sesong, denne sesongen har Manchester United hatt både Jadon Sancho og Raphael Varane som har trengt tid til å justere kropp og hode. Sancho har endelig meldt seg på med to viktige scoringer på de siste kampene, Varane meldes nå tilbake etter skade.

Men ikke helt ennå. Franskmannen har vært ute de siste fire kampene, de to siste til Solskjær (som sårt kunne ha trengt en av verdens beste midtstoppere mot Watford!). Michael Carrick gir en oppdatering.

Les: Liverpool går nye veier – nøyer seg ikke «bare» med å ha verdens beste keeper

-Raphaels opptrening går riktig bra. Han er tilbake på gresset, men han er ikke klar igjen denne uken. Det kommer til å ta litt lengre tid, men han er på vei, og det er bra, sier en optimistisk Carrick på pressekonferansen på onsdag.

Dermed står Ralph Rangnick (når han får arbeidstillatelse) uten Varane mot Arsenal og Crystal Palace, men med utsikt til at franskmannen blir klar mot Young Boys og Norwich neste uke.

Promising news.

Les: Goal: Real Madrid trygge på at de vinner kampen om en av verdens beste midtstoppere