Roooar!

Depay ble hentet til Manchester United som «Best young Player» i 2015. Mulighetene var enorme, fallhøyden tilsvarende stor. To år senere var den smertefulle opplevelsen på Old Trafford over. Siden har nederlenderen jobbet seg mentalt og prestasjonsmessig tilbake hos Lyon. Så smalt det igjen.

Denne gangen var det kneet som røk. Det var i desember at Depay måtte innse at skade kom til å holde ham borte fra fotballen i minst seks måneder.

Les: Woodward forklarer situasjonen hos United

Når du har reist deg såpass at du denne sesongen scorer i hver Champions League-kamp (5 mål) og 9 scoringer på 13 Ligue 1-kamper, da blir dette ekstremt tøft for en 26-åring.

-Da skaden kom var jeg i ferd med å bli mer og mer viktig for laget på grunn av scoringene mine, og manageren hadde akkurat gjort meg til kaptein, sier Depay til Ligue1.com.

Les på Popidol: Sky Sports: Liverpool har nå stjernesigneringen på plass – hvis de vil

Det var så ille at det ble en lidelse å se på hva han gikk glipp av.

-Det har vært hardt å se på kampene våre. Jeg prøvde faktisk å unngå å se på fotball. Jeg visste ikke når jeg ville være i stand til å komme tilbake, så det har vært tungt, fortsetter Depay.

I mars «slapp han» å gjemme seg for fotballkamper. For Depay har de siste månedene gitt resultater i rehabiliteringen, og 26-åringen var endelig klar for fellestrening, men det var dessverre ikke verden.

Oppsiden er at Depay kanskje rekker siste del av sesongen som trolig settes i gang i midten av juni. Løven Depay har reist seg etter nedturen i Manchester, og reiser seg nå etter den tøffe skaden.

Vi aner en jernvilje som Lyon skal få utbytte av de kommende sesongene.

Les: Chelseas hovedmål opereres