Skal skal klaffe de neste månedene. (foto: karius, twitter)

Karius har gått fra posisjonen som førstekeeper hos Liverpool, til førstekeeper hos Besiktas, til 381 spilleminutter hos Union Berlin. Likevel føler han seg endelig hjemme.

Vi har lovet å ikke lenger rippe opp i Champions League-finalen, men går rett på sak når det gjelder Karius. Tyskereren har kontrakt med Liverpool til 2022, men har skjønt at broen til Anfield er brent.

Les: «Tottenham har den beste angrepstrioen i Premier League!»

-Jeg har fortsatt kontrakt med Liverpool til 2022, men jeg kan selvfølgelig se meg bli igjen hvis alt stemmer i Berlin. Jeg er ikke på gjennomreise her… Manageren vet at jeg er her, hvis han trenger meg kan han stole på meg, sier Karius til Bild.

Ikke helt på offensiven ennå, men har skjønt at han må være realistisk med tanke på spilletid.

Andreas Luthe står fortsatt som den ubestridte førstekeeperen hos Union, men her det hverfall adskillig større mulighet for Karius til å bygge opp karrieren igjen.

På tide å kutte strengen til Liverpool.

Les: Løven Alexis Sanchez sendte Zlatan inn i skyggen