Erik Horneland blir ny assistenttrener under Kåre Ingebrigtsen i Brann. Foto: NTB/

Den tidligere FKH og RBK-treneren Erik Horneland blir etter solemerker ny assistenttrener til Kåre Ingebrigtsen i Sportsklubben Brann.

Brann har allerede invitert media/pressen til en pressekonferansen i forkant av treningen søndag. Det var først BA som erfarte at Erik Horneland vil bli presentert som arvtageren til avsatte Robert Hauge og blir ny assistenttrener for Kåre Ingebrigtsen i Brann.

LES: Stengte garderober under cupfinalen

«Før treningen på søndag vil Brann komme med en annonsering, og i den anledningen inviteres media til Stadion», står det i en pressemelding på Brann.no.

Det har lenge vært spekulert i at Horneland var mannen som ble ny assistenttrener i Brann. Onsdag skrev Bergens Tidende at Horneland var nær å slutte seg til Kåre Ingebrigtsens trenerteam i klubben. Der er det ledig plass etter at Robert Hauge i forrige uke forlot Brann.


LES: United tok Pogba-grep

Horneland har stått uten trenerjobb siden han i sommer måtte gi seg i Rosenborg etter en elendig sesongstart. Det var nettopp mannen som erstattet Ingebrigtsen som ny permanent trener i Rosenborg i januar 2019. Nå skal de jobbe sammen i Brann.

Bergenslaget har kun vunnet én av sine sju første seriekamper under Ingebrigtsen. Han tok over etter Lars Arne Nilsen i august. Nå tar gruppen ytterligere ett grep, for å hindre ett nedrykk fra toppdivisjonen.