Lloyd Kelly

Til tross for at Jürgen Klopp bare har igjen noen uker av jobben som Liverpool-manager er han aktivt med å planleggingen av neste sesong. – Øverst på lista som arvtager er Liverpool lengende Xabi Alonso som har stor suksess i sin første manager jobb for Bayer Leverkusen.

En som er spennende for Liverpool og en rekke andre klubber er Bournemouth sin forsvarsspiller Lloyd Kelly. Cherries-esset har lenge vært på radaren til Merseyside-klubben, men til nå har de ikke lyktes med å bringe ham til Anfield.

Les: Kjøper fri Real Madrid høyreback

Den siste utviklingen i klubben kan imidlertid være i ferd med å endre det. Michael Edwards er tilbake, etter å ha blitt overtalt til å bli med etter å ha avvist to tidligere tilbud fra klubben.

Hans valg av ny sportsdirektør er Bournemouths Richard Hughes, som kan gi Liverpool en betydelig fordel når han nærmer seg klubben for Lloyd Kelly for tredje gang foreslår Liverpool ECHO .

I en alder av 25 år nærmer han seg sine toppår, og med hensyn til Bournemouth er det ikke sannsynlig at han vil vinne noen trofeer hvis han blir på Vitality Stadium.

Lloyd Kelly som har spilt for Bournemouth siden sommeren 2019 er på utgående kontrakt.

Les på Popidol: Fantasy Premier League (FPL) har gjort en STOR endring