Endlich! (foto: liverpool, twitter)

Ifølge spilleren selv, har Liverpools utsendte speidere vært på tribunen titt og ofte. Det skaper uten tvil liv og røre i Tyskland når Herr Klopp den Store viser sin interesse.

Kerem Demirbay har kontor hos Bundesliga-klubben Hoffenheim. Han slet med en tidlig ankelskadde i starten av sesongen, men har nå vært selvskreven på laget de siste 7 kampene.

Så langt har det blitt én assist i Bundesliga og assist i kampene mot Manchester City og Lyon. Han kan spille offensiv midtbane, sentral midtbane,  eller defensiv som midtbanespiller.

Har fått med seg interessen fra Liverpool. (foto: hoffenheim)

Vinn Betssons eksklusive VIP-tur til Manchester!

Kort sagt en allsidig spillertype som Liverpool-treneren digger.

25-åringen har gjort seg fortjent til to landskamper for Tyskland, og har nå skapt litt liv og røre da tysk media fikk snusen på at deres Jürgen Klopp var interessert i Hoffenheim-spilleren.

Digger spillere som kan tilpasse seg motstanderne. (foto: liverpool, twitter)

Sky Sports i Tyskland presterte å stille det herlige spørsmålet om han takler å bli sett på av selveste Liverpools speidere.

Og svaret som kom i retur, var enkelt og greit:

-Selvfølgelig!

Spørsmålet blir om Demirbay er stor nok til å albue seg plass i køen med Fabinho, Georginio Wijnaldum og Jordan Henderson på Anfield.

Vi tipper Demirbay benker seg foran TV´en på lørdag, 18.30. Da tar Arsenal imot hans potensielt fremtidige klubb.

Har du troen på at Liverpool knuser Arsenal, bør du få med deg Betssons tilbud til nye kunder: 10 i odds på at Liverpool vinner! 

Arsenal, you´re next! (foto: liverpool, twitter)

Les: Emre Can blir ute lenge