Full kontroll. (foto: liverpool, twitter)

Alisson ble hentet til Anfield for de store anledningene. På onsdag står en av disse avgjørende, men utrolig krevende kampene for Liverpool. Da sitter en av verdens beste keepere trolig fortsatt på skadebenken.

Med 1-0 seier i bagen reiser Atletico Madrid til Anfield med vissheten om at 90 minutter med «destruktiv fotball» og et rush eller to kan sende de regjerende Champions League mestrene ut av turneringen.

Les: Carlos Tevez matchvinner og seriemester bare timer før oppgjøret i Manchester

Det er ikke sikkert Adrian får så mye besøk av Diego Costa og gjengen denne kvelden, men hvis Atletico får muligheten kommer de garantert til å fyre av noen skudd for å teste om Liverpool-keeperen har fått orden på hanskene etter Chelsea-tabben.

Det kan stå og falle på Adrian.

Men ingen skal være i tvil om at den spanske keeperen gjør den mentale jobben for seg selv før onsdag.

-Vi skal vende det etter resultatet fra Madrid. Vi kjenner Atleticos spillestil, vi skal holde på ballen, være tålmodig og flytte ballen hurtig, for de vil helt sikkert forsøke å forsvare resultatet. Madrid var Madrid, her på Anfield er det en annen kamp. Vi vinner helt sikkert denne kampen, sier Adrian ifølge Goal.

Vi vinner helt sikkert, gjentar keeperen foran speilet de neste fire dagene.

Men når unge menn sier full kontroll, har det alt annet enn en betryggende effekt på oss andre. Vi må innrømme at vi ikke er like rolige som Adrian.

Les: Må snu fort ellers blir oppholdet i USA kort for Ronny Deila