Thiago Alcantara

Thiago Alcântara som har representert storklubber som Bayern München og Barcelona før han landet på Anfield i 2020 søker nå aktivt etter en ny klubb, noe som kan være vanskelig så lenge han er ute med skade.

Den meget balldyktige midtbanespilleren, som synes å finne sine lagkamerater med lissepassninger fra usansynlige posisjoner er på utgående kontrakt. Liverpool har ikke tenk til å gi 33 åringen en ny kontrakt eller gå i forhandlinger om en forlengelse, hvis han godtar å kutte betydelig i lønna som er på hyggelige 10 millioner euro i året.

Les: Ada Hegerberg har signert

Relevo skrev tidligere i uken av Liverpool og Thiago Alcântara var enige om å skilles som venner når hans kontrakt går ut til sommeren.

Football Insider følger opp og hevder at 33-åringen nå har informert agenten sin om å finne en ny klubb til ham.

Thiago er ikke ferdig som fotballspiller, til tross for at han har hatt store skadeproblemer det siste året. Denne sesongen har han kun spilt fem minutter.

Tidligere ble det meldt at midtbanespilleren, som for tiden er på rehab-trening i Spania med en privat ansatt fysioterapeut, venter på tilbud fra Saudi-Arabia og Qatar. – Signalene fra Spania er at han vil være klar for spill i løpet av mai.

Thiago kom til Liverpool i 2020. Siden den gang har han scoret tre mål og gitt seks assist på 98 kamper.

Les på F7: Treårskontrakt for Harry Kanes neste trener ligger på bordet