Antoine Griezmann og Junior Firpo_

Det blir smått med plass for Antoine Griezmann hvis Sergio Agüero og Memphis Depay ankommer Camp Nou i sommer. – Det snakkes ganske høyt i spansk presse om at Atletico Madrid manager Diego Simeone ønsker en retur for franskmannen.

Tidligere i dag kom spanske El Gol Digital med en oppsiktsvekkende melding. – De skriver at Liverpool jobber med et bud på 460 millioner kroner. – Den prisen er langt under det Barcelona betalte Atletico Madrid i 2019 (120 millioner euro) og under det konservative Transfermarkt mener er verdien akkurat nå (60 millioner euro). Liverpool vil prøve å utnytte dårlig økonomi i Barcelona og lande en spektakulær spiller langt under markedspris.

Les: Det blir tøft for Norwich å holde på sin beste spiller

Liverpool-manager Jürgen Klopp skulle være en stor fan av franskmannen Griezmann, samtidig som han trenger en i rollen som Nr2-spiss. Merseyside-klubben har i lengre tid vært opptatt av Barcelona-spissen og var forsiktig frempå for to år siden, da han dro til Barcelona.

Under et intervju på spansk radio gjorde Atlético Madrid-president Enrique Cerezo det klart at klubben gjerne henter tilbake Antoine Griezmann fra Barcelona.