Liverpool trenger Phillippe Coutinho for å bli best!

Men ble et trist gjensyn med Anfield. (foto: barcelona, twitter)
Top Article ad

Nå er riktignok Jamie Carragher bare fotballkommentator, men når du har tilbragt nesten to tiår på Anfield, har du en stemme om Liverpool.

Temaet var Philippe Coutinho, og Carragher argumenterer for hvorfor brasilianeren som «lot Liverpool i stikken» og foretrakk gull og grønne skoger i Barcelona i 2018, bør være velkommen tilbake.

-Jeg vil ikke si at Liverpool skal aktivt gå inn for å kjøpe ham, men hvis det er mulighet for å bringe Coutinho tilbake for decent money, da bør de gjøre det, begynner Carragher ifølge Liverpool Echo.

Har litt erfaring å øse ut med. (foto: carragher, twitter)

Og hva blir supporternes respons til dette?

-Blir han ønsket velkommen tilbake? Han bør det. Jeg ser ingen grunn til at han ikke skal bli det. Xabi Alonso ønsket seg til Real Madrid og Luis Suarez ønsket Barcelona. Vi elsket dem fortsatt for det, fortsetter Liverpool-legenden.

Har ligget litt i dvale under Valverde. (foto: barcelona, twitter)

Men trenger Liverpool en Coutinho?

-Vi mangler en spiller som Coutinho i troppen. Vi har Adam Lallana og Xherdan Shaqiri, men disse spillerne er på et annet nivå. Det er denne ene tingen City har mer enn oss. De har Bernardo Silva, David Silva, og Kevin De Bruyne. Vi har ingen av denne typen spillere. Vi har gode midtbanespillere som er veldig like. Vi trenger å tilføre noe som er litt anderledes, avslutter Carragher og viser til Coutinho som en spiller som tilfører dette.

Trenger du Coutinho for de siste viktige poengene? (foto: liverpool, twitter)

Enig, Klopp?

Les: Ole Gunnar vil hanke inn favoritt foran nesa på Barcelona