Så, så, dette skal gå bra. (foto: liverpool, twitter)

Vi tar av oss topplua for Nuno Santo og Wolverhampton. Den ferske Premier League-klubben viser at de sikter seg ikke bare inn mot å skape et mini-jordskjelv i ligaen. Nå skal de hente hjem FA Cup-trofeet også.

Etter å ha vunnet 2-1 mot Liverpool i 3. runde i cupen, er nok selvtilliten så høy på Molineux at cuptrofeet kan virke innenfor rekkevidde.

Nå tar vi resten også! (foto: wolves, twitter)

For Jürgen Klopp ble dagen etter sitt andre tap på noen dager, en runde med forklaring rundt laguttaket.

Les: United-spillerne har uttalt seg om permanent trener

Nå hører det med til historien at Klopp måtte avse Dejan Lovnen som måtte ut med en hamstring-skade. Dette reduserte utvalget skadefrie seniorspillere på midtstopper-plassen til én…

-Dejan ute var ikke med i planene. Vi skulle ha ham på benken, men skaden gjorde at vi måtte endre igjen. Jeg endret mye på lagoppsettet fordi jeg opplevde at vi måtte, ikke fordi jeg ønsket det. Etter å ha spilt med samme line-up i tre tøffe kamper tidligere, måtte vi foreta endringer, sier Klopp ifølge Sky Sports.

Endringene bestod blant annet av innhopp av 16-åringen Ki-Jana Hoever i midtforsvaret.

Liverpool-treneren brukte en del energi på å overbevise om at han ikke viste cupen disrespect ved å la mange av de beste spillerne hvile.

Capsen av for Ulvene. (foto: liverpool, twitter)

Men for oss virker det som Klopp var litt lettet etter å ha blitt slått ut av cupen allerede nå. Da kan fokuset rettes mot de to ligaene som virkelig betyr noe.

På lørdag reiser Liverpool til badebyen Brighton. Da regner vi med at Klopp igjen kan starte med de foretrukne stjernespillerne. Sorry FA Cup, sånn er det bare.

Les: Tottenham kan miste sin stjernedirigent