Mohamed Salah og Sadio Mané

Liverpool står over for et lite generasjonsskifte og har flere spillere på utgående kontakter som de må bestemme seg for om de vil beholde eller la gå. Alt tyder på at de vil beholde Salah, men mye tyder på at de ikke har bestemt seg angående Mane.

Liverpool ser ut til å opp jakten på Villarreal-stjernen Arnaut Danjuma som skal regnes som en erstatter for Sadio Mane om han forlater Anfield gratis i juli 2023.

LES: Erik ten Hag får store summer for å sikre seg disse tre spillere

Den tidligere Bournemouth-vingen har virkelig fått fart på sakene i LaLiga. Den nederlandske landslagsspilleren har vært imponerende, og tallene hans denne sesongen har bekreftet Villarreals beslutning om å betale så mye som £21 millioner for spilleren var smart.

Arnaut Danjuma

Danjuma signerte en femårsavtale i Spania og ble klubbens rekordsignering etter å ha puttet 15 mål i Championship for the Cherries.

25-åringen har scoret 13 mål på 28 kamper i La Liga og Champions League denne sesongen. Han har også fire assists.

Den gode formen har fått en rekke lag interessert i angriperen. Og det at han har spilt i Premier League med Bournemouth vil gjøre ham enda mer attraktiv.

LES: Liverpool har identifisert den perfekte Salah-erstatteren

Goal og Spox melder at Liverpool er et av lagene som er interessert i venstrevingen.

De rødes rekrutteringavdeling, ledet av Julian Ward, ser etter potensielle erstattere for Mane.

Senegal-stjernen er uten kontrakt i 2023, sammen med Salah.

Salah er i samtaler om en ny megaavtale. Men Manes fremtid vil ikke bli løst før tidligst mot slutten av sesongen. Og så vil Liverpool også ha Roberto Firmino, Alex Oxlade-Chamberlain og Naby Keitas kontrakter opp til vurdering, som også løpet ut i 2023.

Velkomstilbud: 20 i odds for at Manchester City eller Liverpool skal vinne kampen på søndag

Liverpool frykter at de muligens må la Mane gå da de ikke har råd til å tilby han en superkontrakt på størrelse med den som ligger på bordet til spissmakker Salah.