Fikk hvertfall testet Liverpool-drakten. (foto: liverpool, twitter)

Thiago Alcantara isoleres etter at han har avlagt positiv koronaprøve.


Liverpool-spiller Thiago Alcântara har testet positivt på koronaviruset og er i tråd med smittevernprotokollen i isolasjon i sitt hjem.

Det opplyser Liverpool tirsdag på sitt nettsted.

29-åringen, som denne måneden ble hentet fra mesterligavinner Bayern München, debuterte i borteseieren mot Chelsea for en drøy uke siden. Han spilte ikke i mandagens hjemmeseier mot Arsenal.

Liverpool opplyser at han har lette symptomer på covid-19, men at helsetilstanden hans er god og at symptomene er på retur.

LES: Haaland slipper å møte «hurtigtoget» i dag

Premier League meddelte mandag at 10 personer testet positivt for koronaviruset i den siste runden med prøver. Det er det høyeste tall siden sesongen startet. Til sammen ble 1595 spillere og klubbansatte testet i perioden 21. til 27. september. De smittede isoleres alle i 10 dager i sine hjem.

LES: Segino Dest har landet

De som tester positivt navngis ikke dersom de ikke ønsker det. Liverpools klubblege Jim Moxon gjør det klart at Thiago er innforstått med at han positive prøve blir offentlig kjent.

– Vi har fulgt alle protokollene til punkt og prikke, og det går bra med Thiago. Han er isolert hjemme i tråd med retningslinjene, og vi håper å ha ham med oss igjen snart, sier Moxon.