Liverpool står «uten keeper» mot Southampton

Blir litt grubling mot lørdagens kamp. (foto: liverpool, twitter)

Helt uten keeper blir Liverpool selvfølgelig ikke, men når hver eneste kamp i Premier League kan avgjøre om det blir tittel eller ei, betegnes situasjonen til Klopp som «uten keeper».

Alisson er ut med skade, og på søndag klarte en av Liverpool-supporterne (vi regner med at det var dette) å skade Supercupfinale-helten Adrián.

– En supporter hoppet over noe, ble jaktet på av sikkerhetsvakter, skled og traff ankelen til Adrián. I går var den hovnet opp. Jeg har snakket med ham i dag. Da var ankelen bedre. Vi må se det an, sier Klopp på pressekonferansen.

Les: Supergode nyheter for Alexis Sanchez fans

Har du hørt om Andy Lonergan på 35 år?

Vel, mot Southampton kan Liverpools tredjekeeper ble den eldste engelskmannen som har debutert i Premier League på 2000-tallet.

Og hvis det ikke bekymrer Liverpool-supporterne: Forrige sesong spilte Lonergan sju kamper på lån i Rochdale på tredje nivå.

Les på Popidol: Vinmonopolet har undersøkt drikkevanene til studenter

Er Klopp i tvil om dette alternativet, kan han ende opp med å sette utpå 20 år gamle Caoimhin Kelleher.

– Vi må finne en måte å vinne lørdagens kamp. Lonergan trener med Kelleher, og vi har dem dersom vi må ta et valg. Kelleher har potensial, men er ikke 100 prosent klar. Vi får se, avslutter Klopp .

Og der gikk klarsignalet for neglebitingen hos Liverpools-supporterne.

Les: Bekreftet: Steven Gerrard henter vinner fra Premier League