Liverpool-spilleren som ikke vil hjem

Har gjort seg klar for et liv utenfor Anfield. (foto: liverpool, twitter)

Serberen Marko Grujic ble Liverpool-spiller i 2016. Med bare 14 kamper for Klopp har det blitt utlån til Røde Stjerne, Cardiff og Hertha Berlin de siste årene. Nå ber han om å fortsette oppholdet sitt i Bundesliga.

22-åringen har hatt suksess hos Hertha siden sommeren og har vært fast på den sentrale midtbanen.

Fikk hvertfall spille ball med Coutinho. (foto: grujic, twitter)

Les: Få 210 gratissnurr på 21.com

Ikke overraskende trives Grujic med endelig å kunne gjøre jobben sin.

-Jeg har det virklige godt i Berlin. Hertha har gitt meg muligheten til å spille i Bundesliga. Jeg er fortsatt ung, og hvis man ser bort fra skadene mine, har tiden her vært fantastisk der jeg har fått mulighet til å vise frem mine kvaliteter, sier Grujic ifølge bulinews.

Les på Popidol: HBO: har lagt planer for hva som kommmer etter Game of Thrones

Og veien videre?

-Det er ikke jeg som bestemmer, men hadde det vært opp til meg, hadde jeg blitt her ett-to år til. Da kan jeg skape meg et navn ved å forbedre alle mine kvaliteter. Det er bare mulig hvis jeg spiller mange kamper, avslutter Liverpool-spilleren.

Smiler bredere i Berlin.

Vi tenker Klopp ikke kommer til å stå i veien for dette. Midtbanen har han allerede godt dekket.

Les: Tevez representerte skiftet i Manchester – denne gangen kan det være en 19-åring