Liverpool-spiller sender varme tanker til Harry Maguire

(foto: united, twitter)

Virgil van Dijk slipper å titulere seg som verdens dyreste forsvarsspiller etter 5. august 2019. Nederlenderen sender lykkeønskninger til Harry Maguire som tar denne stafettpinnen videre.

Liverpool og Manchester United er bidre konkurrenter, men van Dijk sender likevel noen varme tanker til den sylferske United-spilleren Maguire.

Nederlenderen vet meget godt hva Maguire har i vente etter at han ble verdens dyreste forsvarsspiller til rundt 860 millioner kroner.

-Sånn er markedet. Maguire har ingen innflytelse på det og jeg ønsker ham alt vel. Det følger et press med prisen, men det endrer ikke så mye, for i klubber som United er det alltid et press, sier van Dijk ifølge Goal.

Og hvis presset likevel blir for stort?

-Det er viktig å ikke lukke helt for presset, men personlig liker jeg å sette tingene i perspektiv. Vi er priviligerte, og det er flere ting som er viktiger i livet enn fotball, avslutter den tidligere dyreste forsvarsspilleren i verden.

En ting er sikkert: Hvert eneste spark og takling fra Maguire vil de kommende månedene bli gjennomanalysert og satt opp mot det fakta at markedet vurderer den engelske landslagsspilleren som verdens mest verdifulle.

Vi tror Maguire er en type som digger dette presset, men å få kjørt seg, det skal han.