Dejan Lovren

Liverpool har satt speidere på Leeds Uniteds lånerforsvarer Ben White. – De er som vi imponert over utviklingen han har vist siden han flyttet til Elland Road på lån fra Premier League laget Brighton. Frem til i sommer har han bare spilt i League Cup, nå som han er spiller Championship fotball viser han seg frem som en moden forsvarsspiller. 

Den gode formen for Leeds gjør at hans moderklubb Brighton har økt «verdien» på ham til 20 millioner pund, ifølge Football Insider. Klubben sier de akkurat nå sitter og «revurderer» spillerens fremtid. Ben White som akkurat har blitt 22 år gammel skal også ha vekket interessen fra flere klubber i Premier League.

Les: Managerpausen over for Claudio Ranieri

Liverpool overvåker White, ettersom de ser etter et langsiktig alternativ for å legge til dybde i midtbacken. – Dejan Lovren forventes å forlate Anfield etter å ha falt ned på prioriteringslisten, Lovren har to år igjen av kontrakten, men når Liverpool har sendt ut speidere etter potensielle erstattere er det det kraftig signal om at det snart er slutt.

Les: Erik Mjelde legger opp og flytter til Bergen