Diego Siemone var nok den som trengte en klem. (foto: liverpool, twitter)

Etter den eksplosive stemingen på Metropolitana i første Champions League møte mellom Klopp og Simeone, forventet vi at det ville eskalere ytterligere på Anfield på onsdag. Det ble knalltøft, men for Atetico ble dette kvelden der de kunne være takknemlige for at det ikke ble «Manchester United-sifre» mot Liverpool.

Felipe måtte gå av banen med rødt kort allerede før pause, men da hadde allerede Liverpool med Diogo Jotas og Manés scoringer sørget for at kampen delvis var over. Atletico spilte over fremti minutter med ti mann, og klarte på et eller annet vis å ikke slippe inn flere baklengs.

Les: Talksport: Newcastle får «no thanks» fra toppkandidat

Diego Simeone var selvfølgelig illsint etter kampen, men skjønte også at det kunne ha blitt virkelige stygge sifre hvis Liverpool hadde fullført jobben.

-Jeg er bitter fordi det påvirket sterkt kampen med målene og utvisningen. Det er jeg ikke fornøyd med, men det er sånn jeg har det. Jeg anerkjenner også andre omgang, hvor vi kunne vært et knust mot et lag som kan score syv mål mot deg hvis de ønsker det, sier Simeone til Marca.

Hvis de ønsker det.

Les på F7: Denne gangen er det Sveits som går etter Michel Platini og Sepp Blatter

Dermed måtte Atletico-manageren også akseptere at de er nede på den sure 3. plassen i gruppen med fire poeng, ett poeng bak FC Porto. Liverpool, de er ute av syne med 12 poeng.

Jürgen Klopps plan fungerte utmerket i hans 50. Champions League kamp for the reds.

Les: Dilemma for landslagskeeper Sam Johnstone